Traktoros szárzúzás, gépi rekultiváció, bozót és cserjeirtás

Vegye újra használatba elgyomosodott, magoncokkal benőtt földterületét. Gépi szárzúzással tökéletesen előkészítjük a szántást: az elburjánzott növényzet aprítéka helyben marad és megtartja, sőt biológiailag növeli a talaj természetes erejét

Gazdálkodóként területalapú támogatást kap?

Értékes haszonnövények, vagy állattartás számára földje ismét alkalmassá válik, a bozótos, gyökeres részeket tökéletesen eltakarítjuk. Ha elhanyagolva hagyja földjét akár el is veszítheti a támogatást!

A szárzúzás traktoros művelési előkészítés, így jogosult maradhat.

Az erdőszéli, folyóparti rmezsgyés részeket gyorsan birtokba veszi a szívós bozót és az ártéri növényzet. Az elgyomosodott szántókat, táblákat újra művelésbe tudja vonni.

A bozót és cserjeirtás, a növényzet felaprítása után könnyebb a további talajművelés, vagy a terület egyéb használata.

Gépi szárzúzás hatékonyan, sok hektárt tudunk gyorsan megtisztítani

Nagyteljesítményű VALTRA T234 Active 6 hengeres, 12,5 tonnás erdészeti szárzúzó traktorunk a hagyományos eljárásoknál hatékonyabb munkát végez.

Hidraulikus erővel a késes tengely az elburjánzott növényeket szétvágja és a szárral, lombokkal együtt mulcsosra darálja.

A mezőgazdasági művelésen túl is hasznos a gépi szárzúzás

Földutak kialakítása és karbantartása

Traktoros szárzúzással ideiglenes munkautakat, földutakat készítünk, így akadálytalanul mehet ki a terepre mezőgazdasági, erdészeti tevékenységhez.

Kikötők, hajóállomások körül az ártéri növényzetet eltávolítjuk, megtisztítjuk szezon előtt, vagy rendszeresen.

A tartósabb eredmény jobban megéri

Az általunk nyújtott szolgáltatással a visszanövés is később kezdődik. Nagy felületen is egyenletes minőségben dolgozunk.

Vasútvonalak, ipari vágányok kötelező védőtávolságát biztosítjuk

A gyorsan növő fásszárú gyomok nem akadályozhatják a biztonságos közlekedést még akkor sem, ha csak ritkábban használják az infrastruktúrát.

Előkészítés útépítéshez, építkezéshez nehezebb terepen is

Sürgősen kezdenie kell? Sokkal hatékonyabb és gyorsabb erőgéppel menni a helyszínre. Megtisztítjuk a területet a bozóttól, az elvadult növényzettől. Ha szoros a határidő, velünk könnyebben tarthatja az ütemezést.

Katonai gyakorlóterek, lőterek, sportpályák tisztítása

A honvédség számára rendszeresen végzünk ilyen nagy területre kiterjedő  területtisztítási munkákat.  Alkalmi, vagy csak ideiglenesen használt autó- és motorsport pályák, egyéb extrém versenyek és terepsportok egyesületei, szervezői számára is dolgozunk, akár magáról a pályáról és környékéről, akár ideiglenes parkolókról van szó.

Közművezetékek nyomvonalán nyiladékok készítése és karbantartása

Gázvezetékek, magasfeszültségú vezetékek, ipari csővezetékek védőtávolságának szabályszerű tisztítását is vállaljuk a terepen, húzódjon bárhol a nyomvonal: erdőkön, cserjéseken, műveletlen területeken át.

Gépi szárzúzás ár a feladat pontos ismeretében mondható

Óradíjas alapon árazunk, de ennek nagysága attól függ , hogy hol található és milyen állapotú a terület. Árajánlatot csak a terület előzetes megtekintésével, a feladat pontos ismeretében tudunk mondani.

Eseti munkát vagy előjegyzett rendszeres megbízásokat, partnerséget egyaránt vállalunk.

Kérdése vagy kérése lenne?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat.